Andréan tarina

"Päivittäinen kirjoittaminen auttoi minua kasvamaan ongelmia vatvovasta tytöstä viisaaksi ja vahvaksi naiseksi."

Olen aina nauttinut kirjoittamisesta, sillä olen kirjoittanut nuoresta saakka ja se on minulle luontevaa. Rakastan erilaisia sanoja, niiden voimaa ja sitä, kuinka kielen avulla voi ilmaista itseään niin monin eri tavoin. Muutama vuosi sitten huomasin kuitenkin, kuinka kirjoittamani asiat toistivat itseään. Kirjoittaminen ei tuonut minulle syvää iloa ja inspiraatiota, se jumitti paikallaan. Totta puhuen koko elämäni jumitti paikallaan. Kirjoitin päivittäin siitä, kuinka hukassa tunsin olevani ja kuinka en tiennyt, mitä kohti kulkea. Asioista kirjoittaminen toki helpotti oloani aina hetkeksi, mutta samat ongelmani toistuivat päivästä toiseen, eikä eksynyt tunteeni hellittänyt.

Eräänä päivänä oivalsin, ettei pelkkä samoista ongelmista kirjoittaminen ja niiden vatvominen auttaisi minua eteenpäin elämässäni. Päinvastoin, tuntui, että pidin ongelmistani entistä tiukemmin kiinni. Käänsin Emilian avulla koko kirjoitustyylini ympäri ja aloin ongelmien sijaan keskittymään siihen, mikä elämässäni oli jo hyvin. Aloin kirjoittamaan päivittäin myös siitä, mitä minä oikein halusin tulevaisuudeltani sekä kuka minä halusin olla. Vastaukseni ja kirjoitukseni alkoivat viikkojen kuluessa jälleen toistaa itseään, mutta tällä kertaa niissä oli ongelmien sijaan ratkaisuja ja tehokkaita vastauksia.

Tämän uuden kirjoitustavan myötä tajusin, että olin keskittynyt elämässäni pitkään asioihin, jotka eivät enää palvelleet minua, kasvuani ja kehitystäni. Minusta oli jo pidempään tuntunut, että ajelehdin elämässäni ja pyörin paikallani ympyrää. Olin muuttanut pääkaupunkiseudulta Tampereelle uusien mahdollisuuksien toivossa ja se auttoikin hetkeksi, mutta lopulta oivalsin, että muuttaakseni elämääni haluamaani suuntaan tuli minun kohdata aito itseni. Kun aloin käyttämään päivästäni noin 10-15 minuuttia vastaten muutamaan hyvään kysymykseen päivittäin, pääsin tuosta ympyrästä ja jumituksen tuskasta pois ja vielä yllättävän vaivattomasti.

Joka aamuisen kirjoittamisen kautta elämääni muodostui myös muita eteenpäinvieviä, hyviä rutiineja. Aloin syömään yhä terveellisemmin, liikunta tuotti minulle uudenlaista intoa, ihmissuhteeni syvenivät ja aamuni muuttuivat tehokkaiksi. Kun yksi asia järjestyi, myös muut ympärillä olevat asiat alkoivat selkiytyä. Yhtäkkiä tunsin itseni elinvoimaisemmaksi ja energisemmäksi kuin koskaan ennen. Olin todella omassa voimassani. Enää en jaaritellut ongelmistani, vaan löysin niihin yhä vaivattomammin vastauksia ja aloin todella myös toimimaan niiden mukaan arjessani. Määrätietoinen kirjoittaminen auttoi minua kasvamaan ongelmia vatvovasta, eksyneestä tytöstä viisaaksi ja vahvaksi, itsetietoiseksi naiseksi.

Kirjoittaessani tätä blogia olen vasta 25-vuotias, enkä todellakaan tiedä vastauksia kaikkiin kysymyksiini, mutta suuntani on nyt kirkkaampi kuin koskaan, enkä enää ajelehdi elämässäni. Jos kaikki olisi täysin selvillä tänään, ei huomiselle jäisi mitään opittavaa. Kirjoittaminen opettaa minua joka ikinen päivä. Se haastaa minua ajattelemaan uudella tavalla ja kasvamaan parhaaksi versioksi itsestäni. Kirjoittamisen avulla tunnen päivittäin kiitollisuutta joka hetkestä, läsnäolosta ja siitä, että olen juuri tänään, juuri tässä. Tiedän joka päivä, mikä tänään on kaikkein tärkeintä ja kuka minä haluan tänään olla. Saan haaveilla ja unelmoida ja mikä parasta - toteuttaa unelmiani! Jos minulle olisi sanottu muutama vuosi sitten, että kokeile muuttaa kirjoitustyyliäsi ja parin vuoden päästä sinulla on oma yritys ja elät unelmaasi, en olisi ikimaailmassa uskonut. Lähes kaikki on kuitenkin mahdollista. Ja kun tiedät kuka olet, mitä sinä todella haluat ja miksi, niin ihan kaikki on mahdollista.

Oman Elämäni Kingi on syntynyt, jotta sinä voit saada itsellesi päivittäin tämän saman tunteen mahdollisuuksien ihmeellisestä maailmasta. Elämä on täynnä mielettömiä asioita ja ihmeitä! Minä ja Emilia yhdistimme vahvuutemme ja loimme yhdessä sinulle ensimmäisen työkirjamme, jonka avulla sinäkin voit saavuttaa unelmasi. Toivon sinulle antoisia hetkiä Oman Elämäni Kingin parissa, sillä unelmat on tehty saavutettaviksi!

Ilolla Andréa

Klikkaa tästä lukemaan myös Emilian tarina!

Haluatko sinä kulkea kohti uutta? Klikkaa tästä!

Klikkaamalla tästä pääset ostamaan oman työkirjasi!