Emilian tarina

"Joka päiväinen kirjoittaminen 10 minuutin ajan antoi minulle kaiken sen, josta vain haaveilin."

Kaksi vuotta sitten ihmettelin elämääni; olen hukassa! Elämäni punainen lanka oli totaalisen kateissa. Tunsin tyytymättömyyttä ja merkityksettömyyttä, koin ajelehtivani elämässäni ja päivät lipuivat salakavalasti ohitseni. Olin 39-vuotias ja saavuttanut kaikki nuoruuden unelmani. Olin mennyt naimisiin, saanut kaksi upeaa lasta, ostanut omakotitalon ja minulla oli mukava työ. Yhtäkkiä lapseni olivatkin isoja, olin eronnut pitkästä avioliitostani ja unelmieni koti oli myyty eteenpäin. En todellakaan tiennyt, mihin seuraavaksi jatkaisin matkaani. Olin pitkästä aikaa yksin ja kysymys siitä, kuka oikeasti olen ja mitä haluan vielä saavuttaa elämässäni lävähti vasten kasvojani.

Olen ollut aina kiinnostunut itsensä kehittämisestä, käynyt useita mielenvalmennuksen koulutuksia sekä lukenut sadoittain self help -kirjoja. Kaikesta huolimatta en tiennyt vastauksia kysymyksiini ja olin pihalla kuin lumiukko. Mietin, kuinka minä, jolla pitäisi olla kaikki välineet ja taidot, olen nyt tässä tilanteessa. Minun oli myönnettävä itselleni, ettei mikään tieto auta minua, jos en itse sovella sitä arjessani käytäntöön. Olinhan tehnyt jo yli 15 vuotta fyysisen puolen valmennusta työkseni, joten tiesin, että tullakseen hyvään fyysiseen kuntoon on harjoiteltava säännöllisesti. Ymmärsin, että sama sääntö pätee yhtälailla myös henkisessä hyvinvoinnissa.

Aloin pohtia, kuinka saisin kaiken oppimani tiedon mielen toiminnasta, coachingista ja hyvistä kysymyksistä osaksi arkeani. Tiesin, että minun itseni on muututtava ensin, jotta elämäni voi muuttua. Päätin kokeilla kahden kuukauden ajan kirjoittaa päivittäin noin 10 minuutin ajan vastauksia eteenpäinvieviin kysymyksiin, joita olin oppinut coaching-koulutusteni kautta. Vastasin joka päivä kysymyksiin mitä minä haluan, kuka minä olen sekä kuka minä haluan olla. Jo kahden viikon säännöllisen kirjoittamisen jälkeen aloin huomata muutoksia itsessäni ja elämässäni. Minulle alkoi kirkastua se, mitä todella halusin. Kirjoittamisesta oli tullut joka aamuinen tapa, jolla pystyin johtamaan itseäni, tunteitani ja koko elämääni. Hiljalleen opin rakentamaan yhä toimivampia kysymyksiä itselleni. Tiesin, että hyvät kysymykset johtavat hyviin vastauksiin, oivalluksiin sekä lopulta tehokkaaseen toimintaan. Siksi päätin hyödyntää kirjoittamista myös toteuttaakseni unelmani.

Olen tänään tässä nyt, koska viimeiset kaksi vuotta olen kirjoittamalla johtanut elämääni määrätietoisesti. Tiedän nyt, kuka olen ja mitä minä haluan. Hyväksyn itseni täysin ja uskallan olla se, kuka aidosti olen. Ja mikä parasta - elän nyt unelmaani. Teen työtä, jota rakastan, omassa yrityksessäni. Sisälläni on sekä rauha että voima, olen oman elämäni kingi. Kirjoittainen antoi minulle kaiken sen, josta vain haaveilin. Mietin; kumpa kaikki tietäisivät tästä tavasta kirjoittaa ja siitä, miten tehokasta se säännöllisesti tehtynä on. Yksinkertaisin tapa johtaa itseään ja muuttaa elämäänsä haluamaansa suuntaan, on vastata aamuisin noin kymmenen minuutin ajan eteenpäinvieviin kysymyksiin ja rakentaa päivänsä sen mukaan. Tällöin teet jokaisena päivänäsi merkityksellisiä asioita itsesi ja unelmasi eteen. Investoi itseesi päivittäin pieni hetki ja lupaan, että tämän voimallisen kirjoitusmenetelmän ansiosta se on todellakin sen arvoista.

Oman Elämäni Kingi -kirja on saanut alkusysäyksen omasta mentaalisesta ongelmastani, jota lähdin ratkaisemaan mielenvalmennuksessa oppimillani opeilla. Paras ystäväni ja nyt yhtiökumppanini Andrea innostui alusta asti vastaamaan päivittäin samoihin, eteenpäinvieviin kysymyksiin. Olemme kulkeneet nyt kaksi vuotta yhdessä tätä kirjoittamisen, kasvun ja kehityksen mieletöntä matkaa. Molempien tarinat osoittavat, mitä mielettömiä muutoksia säännöllinen kirjoittaminen on saanut meissä ja elämässämme aikaan. Siksi meissä syntyi palo tarjota tämä voimakas, toimiva väline myös sinulle. Loimme yhdessä selkeän ja tehokkaan metodin, jolla saavutat elämän, jota olet aina halunnut. Oman Elämäni Kingi - johda itsesi elämään jota olet aina halunnut. Klikkaa tästä ja toteuta haluamasi muutos kirjoittamalla 10 minuuttia päivässä kahden kuukauden ajan tällä selkeällä välineellä!

Rakkaudella Emilia

Klikkaa tästä lukemaan myös Andréan tarina!

Klikkaa tästä ja valmistaudu muutokseen!