JOULUGRANOLA

Ainekset

Kaurahiutaleet

Vaalea soijarouhe

Cashewpähkinät

Kuivatut karpalot

Kaneli

Neilikka

Kaardemumma

Öljy

Agavesiirappi

Tumma suklaa

Valmistusohjeet

Mittaa vuokaan tai pellille 3 dl kaurahiutaleita, 0.5 dl vaaleaa soijarouhetta, 0.5 dl cashewpähkinöitä ja 0.5 dl kuivattuja karpaloita.

Lisää sekaan makusi mukaan kanelia, neilikkaa sekä kaardemummaa.

Kaada joukkoon 0.5 dl öljyä sekä loraus agavesiirappia tuomaan makeutta ja sekoita.

Paista uunissa 150 asteessa noin 20 minuuttia. Granola palaa helposti, joten kannattaa sekoittaa sitä välissä!

Viimeistele jäähtynyt granola tummalla suklaalla. Appelsiini-manteli tummasuklaa toimii tässä erinomaisesti.

Rakkaudella Andrea ja Emilia