JOULUGRANOLA
Ainekset
Kaurahiutaleet
Vaalea soijarouhe
Cashewpähkinät
Kuivatut karpalot
Kaneli
Neilikka
Kaardemumma
Öljy
Agavesiirappi
Tumma suklaa
Ainekset
Kaurahiutaleet
Vaalea soijarouhe
Cashewpähkinät
Kuivatut karpalot
Kaneli
Neilikka
Kaardemumma
Öljy
Agavesiirappi
Tumma suklaa
Valmistusohjeet
Mittaa vuokaan tai pellille 3 dl kaurahiutaleita, 0.5 dl vaaleaa soijarouhetta, 0.5 dl cashewpähkinöitä ja 0.5 dl kuivattuja karpaloita.
Lisää sekaan makusi mukaan kanelia, neilikkaa sekä kaardemummaa.
Kaada joukkoon 0.5 dl öljyä sekä loraus agavesiirappia tuomaan makeutta ja sekoita.
Paista uunissa 150 asteessa noin 20 minuuttia. Granola palaa helposti, joten kannattaa sekoittaa sitä välissä!
Viimeistele jäähtynyt granola tummalla suklaalla. Appelsiini-manteli tummasuklaa toimii tässä erinomaisesti.
Rakkaudella Andrea ja Emilia