MAAPÄHKINÄVOI-VADELMAJUUSTOKAKKU

Ainekset

Oreokeksit

Rasva

Vadelmahillo

Vegaaninen tuorejuusto

Ruokosokeri

Maapähkinävoi

Kookosmaito

Vegaaninen suklaa

Vadelmat

Granaattiomena

Cashewpähkinä

Pohja

Laita blenderiin paketillinen oreokeksejä ja 0,5 dl rasvaa. Levitä vuoalle ja paista uunin 180 asteessa noin 10 min.

Väli

Levitä vadelmahilloa makusi mukaan paistetun pohjan päälle.

Täyte

Lisää blenderiin paketillinen vegaanista tuorejuustoa (255g), 1 dl ruokosokeria, puolipurkkia maapähkinävoita (175g) ja puolipakettia kookosmaitoa (175g). Sekoita tasaiseksi massaksi ja levitä kakun päälle. Laita kakku jääkaappiin jähmettymään vähintään 4 tunnin ajaksi.

Päällinen

Viimeistele kakku cashewpähkinöillä, suklaalla, vadelmilla ja granaattiomenan siemenillä. Nauti!

Rakkaudella Andrea ja Emilia