Mitä todellinen muutos vaatii?

Yksinkertaisesti sanottuna: On turha odottaa erilaisia tuloksia tänään, jos teet samoja asioita kuin eilen. Sinun on muutettava omaa toimintaasi ja tehtävä jotakin erilailla kuin ennen. Kuulostaa suhteellisen helpolta ja yksinkertaiselta, mutta miksi silti..

Lue lisää

4 vinkkiä millä saavutat tavoitteesi 2022

Vuosi 2021 lähenee loppuaan ja uusi vuosi kolkuttelee jo ovella. Uusi vuosi tuo mukanaan toivon tunteen, toivon jostain entistä paremmasta ja upeammasta. Osalla meistä on jo mielessä, mitä muutoksia toivomme elämässämme tai..

Lue lisää

Kuinka saavutat kasvua vuonna 2022

Kaipaatko vuodelta 2022 henkilökohtaista, syvää kasvua? Tarve kasvaa ja kehittyä on ihmiselle sisäsyntyistä ja luontaista. Tämä tarve täyttyy silloin, kun koet oppivasi, kehittyväsi ja laajentuvasi. Nämä asiat saavat sinut tuntemaan sisäistä tyytyväisyyttä ja..

Lue lisää

Haluan muutosta elämääni!

Syksy - mitä upeaa uudistumisen energiaa se pitääkään sisällään! Tyypillisesti syksy saa meidät asettumaan aloilleen sekä kysymään itseltämme minkälaiseen arkeen haluamme palata. Pohdimme usein syksyllä vastauksia seuraaviin kysymyksiin: minkälainen arki..

Lue lisää

Andréan tarina

Olen aina nauttinut kirjoittamisesta, sillä olen kirjoittanut nuoresta saakka ja se on minulle luontevaa. Rakastan erilaisia sanoja, niiden voimaa ja sitä, kuinka kielen avulla voi ilmaista itseään niin monin eri tavoin. Muutama vuosi sitten huomasin kuitenkin..

Lue lisää

Emilian tarina

Kaksi vuotta sitten ihmettelin elämääni; olen hukassa! Elämäni punainen lanka oli totaalisen kateissa. Tunsit tyytymättömyyttä ja merkityksettömyyttä, koin ajelehtivani elämässäni ja päivät lipuivat salakavalasti ohitseni. Olin 39-vuotias ja..

Lue lisää