MITÄ VEGAANIRUOKAVALIO ANTAA SINULLE?

Miksi me syömme vegaanisesti? Millaista vegaaniruokaa oikein teemme? Miksi ravinnolla on niin suuri merkitys? Kuinka vegaaniruoasta tuli osa meidän elämäntapaamme?

Heti alkuun suuri paljastus.. meistä kumpikaan ei ole erikoisen taitava ruoanlaittaja! :-D Arvostamme helppoutta, nopeutta, ravinnerikkautta sekä tietenkin hyvää makua. Usko siis pois, jos me kaksi onnistumme tekemään pikaisia ja maistuvia, proteiinirikkaita vegaaniruokia, sinäkin pystyt siihen aivan varmasti!

Mutta mitä se sinulle oikein antaa?

Proteiinipitoista ja ravinnerikasta

Liikumme päivittäin ja elämäntyylimme on aktiivinen. Siksipä meille on erityisen tärkeää, että syömämme ravinto todella energisoi meitä ja saa meidät tuntemaan olomme virkeäksi. Kun aloimme perehtymään vegaaniruokavalioon pohdimme etenkin mistä liikkuva vegaani saa tarpeeksi proteiinia? Siksi meille oli tärkeää rakentaa monipuolinen vegaaniruokavalio, joka sisältää runsaasti erilaisia proteiininlähteitä. Jokainen reseptimme pitää sisällään aktiiviseen elämäntapaan tarvittavan määrän kaloreita, proteiineja, hiilihydraatteja sekä hyviä rasvoja. Ravinto on energiaa ja vegaaniruoka antaa puhdasta, elinvoimaista ja säkenöivää energiaa niin kehollesi kuin mielellesikin!

Nopeaa, helppoa, simppeliä ja ennen kaikkea HERKULLISTA

Kuinka valmistaa helppoja vegaaniruokia? Netti on pullollaan herkullisia vegaanireseptejä, mutta pitkät ja monimutkaiset ainesosalistat ja useat työvaiheet saavat ruoanlaitossa meidät heti tuskastumaan! Siksi kaikki reseptimme ovat simppeleitä ja pikaisia valmistaa. Et tarvitse erikoisia ruoka-aineita, työvälineitä tai tunneittain aikaa valmistaaksesi herkullista vegaaniravintoa. Vaikka arvostammekin yksinkertaisuutta, emme silti halua, että ravinto on yksipuolista ja aina samankaltaista. Yhdistelemme seikkailevan avoimesti erilaisia makuja ja tuotteita keskenään ja näin luomme uudenlaisia, maistuvia makuyhdistelmiä. Vain mielikuvituksesi on rajana ruoanlaitossa!

Feel sexy in your own skin

Me uskomme, ettei ruoan herkullisuudesta tarvitse tinkiä näyttääkseen hyvältä. Meille on tärkeää, että ravinto saa meidät hehkumaan niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Siksi haluamme, että tunnet olosi itsevarmaksi ja upeaksi omassa kehossasi! Resepteissämme käytämme mahdollisimman monipuolisia ja puhtaita raaka-aineita. Laadukas ravinto on panostus itseesi ja hyvinvointiisi. Olet mitä syöt, joten syö hyvää! <3

Ilo ja nautinto

Ruoanlaitto ja syöminen tulee olla ilo ja nautinto. Meille ruoanlaitto on luovuutta ja syöminen läsnäoloa. Kun aloimme yhdessä perehtymään vegaaniruokavalioon tarkemmin, löysimme samalla täysin uudenlaisen tavan suhtautua koko ruoanlaittoon sekä ruokailuun. Ruoanlaitosta on tullut yhteinen harrastuksemme ja reseptien ideoiminen saa meidät innostuneiksi ja inspiroituneiksi. Yhdessä syöminen on yksi viikon kohokohdistamme. Vegaaniruoasta ja ruoanlaitosta on tullut iso osa elämäntapaamme! Sinun ei tarvitse punnita tuotteita tai mitata ruokamääriä erityisen tarkkaan, vaan kannustamme sinua kokkaamaan ja syömään rennolla otteella, omaa kehoasi kuunnellen. Sinä tiedät kaikkein parhaiten, mitä oma kehosi kaipaa.

Kokeile rohkeasti!

Kannustamme kaikkia leikkimielisyyteen ja luovuuteen, joten kokeile rohkeasti myös omia versioita resepteistämme! Sinun ei tarvitse luopua eläinperäisistä tuotteista, mikäli et halua, vaan haluamme rohkaista ja auttaa sinua kokkaamaan yhä monipuolisemmin ja laajentamaan makumaailmaasi! Unohda ajatustapa, että sinun tarvitsisi korvata jotakin tuotteita tai luopua jostain tuotteista. Ideana on löytää yhä enemmän uusia tuotteita käyttöön ja avartaa suhtautumista ravintoon.

Saat nyt uuden e-kirjamme "Learn Healthy Vegan Secrets in 21 days" tarjoushintaan 29,90 € (norm. 34,90 €). E-kirja tarjoaa sinulle täysin uudenlaisen tavan ravita mieletöntä kehoasi rakkaudella. Kirjan 31 reseptiä antavat sinulle puhdasta, elinvoimaista ja säkenöivää energiaa. Osta omasi klikkaamalla tästä!

Make a fresh start to 2022!

Rakkaudella Andrea ja Emilia