Uinko virran kuljettamana vai vastavirtaan? 

Tunteeni kertovat sen. Ahdistus, levottomuus ja tuska nostavat päätään, kun uin vastavirtaan. Uidessani myötävirtaan ilmestyvät ilo, kepeys ja luovuus. Myötävirtaan heittäytyminen haastaa päästämään irti liiasta..

Lue lisää

Luottamus toimii tuulena minun siipieni alla

On aikani lentää, aikani luottaa siipieni kantoon. Irroitan otteeni, antaudun ja lennän..Lennän riemuiten, lennän iloiten. Lennän sinne, missä unelmani ovat suuria. Sinne, missä mahdollisuuksillani ei..

Lue lisää

Mitä minä haluan versus mitä minä tarvitsen

Minkälaista on todellinen rakkaus? Se on sitä, että emme aina saa mitä haluamme, vaan sitä, mitä tarvitsemme. Todellinen rakkaus antaa meille kaiken tarvitsemamme, sillä se on rakkautta kaikkein..

Lue lisää

Puhtaiden sanojen julistus

En todellakaan ole ihminen, joka ottaa kantaa julkisesti yleensä mihinkään asiaan. Pysyn mielummin taka-alalla ja kuuntelen kiinnostuneena ihmisten erilaisia näkemyksiä. Olen mielestäni hyvä ymmärtämään monenlaisia mielipiteitä eikä minulla..

Lue lisää

Taianomainen seikkailu 2021

Tämä salaisuus meidän on kerrottava sinulle: saimme molemmat vuonna 2021 juuri sitä, mitä universumilta tilasimme. Tosin tätä tilausta tehdessämme emme osanneet kuvitellakaan, mitä kaikkea se todellisuudessa tulisi elämässämme tarkoittamaan..

Lue lisää