Taianomainen seikkailu

Tämä salaisuus meidän on kerrottava sinulle: saimme molemmat vuonna 2021 juuri sitä, mitä universumilta tilasimme. Tosin tätä tilausta tehdessämme emme osanneet kuvitellakaan, mitä kaikkea se todellisuudessa tulisi elämässämme tarkoittamaan..

Vuosi sitten loimme kumpikin selkeän intention vuoteen 2021. Täytimme samantapaisen vuosisuunnitelman mitä e-kirjamme "Minun vuoteni 2021/2022" pitää sisällään. Meille molemmille tämän suunnitelman täyttö oli menestys ja se auttoi meitä saavuttamaan tänä vuonna monia, uskomattoman hienoja asioita. Haluamme antaa sinulle tämän saman mahdollisuuden ja voit tilata tämän e-kirjan nyt täysin ilmaiseksi klikkaamalla tästä

Valitsimme myös vuoden 2021 sanat itsellemme, sillä tiesimme, että sanoilla on mieletön luomisvoima. Vuoden sanan tuli vastata kysymykseen: millainen vuodestani 2021 tulee? Emilia valitsi sanan taianomainen ja Andrea valitsi sanan seikkailu. Ja mitä sitten oikein tapahtui?

Emilian taianomainen vuosi 2021

Ulkoisesta elämästäni tuli vuonna 2021 paljon taianomaisempaa, mitä se oli ollut koskaan aikasemmin. Sanoin itseni irti palkkatyöstäni ja laitoin kaksi yritystä pystyyn. Ostin unelmieni kodin ja kirjoitin oman kirjan, josta olin vain haaveillut. Tämä ei kuitenkaan ole se taianomaisuus, mistä haluan sinulle nyt kertoa..

Sillä minä opin tänä vuonna mitä todellinen taianomaisuus tarkoittaa. Todellinen taianomaisuus on jotain paljon upeampaa, kuin ulkoiset muutokset ja tapahtumat elämässäni. Tämä todellinen taianomaisuus muutti sisimpääni ja täytti sisäisen maailmani ihmeellisyydellään.

Vaikka tämä vuosi on ollut tähänastisen elämäni taianomaisin vuosi, se ei tarkoita, että kaikki olisi ollut pelkkää positiivista ilotulitusta, minkä sana taianomaisuus saattaa mielikuvissa helposti saada aikaan. Tämä taianomaisuus sisälläni laittoi minut moneen kertaan haastaviin valintatilanteisiin, joissa todellinen arvomaailmani punnittiin. Se testasi minua useasti ja koetteli, miten sisäinen rauhan tunteeni saataisiin murenemaan. Ja kyllä sen monenlaiset testit ajoittain purivatkin, mutta niiden myötä opin yhä enemmän itsestäni ja ajatuksistani..

Kohtasin itseni monessa asiassa, jotka tähän asti elämässäni olin halunnut sivuuttaa. Vietin enemmän aikaa itsekseni, kuin koskaan aiemmin. En paennut ajatuksiani enkä tunteitani, vaikka usein olisinkin halunnut juosta niitä pakoon. Lopulta itseni kohtaaminen avasi tien tälle sisäiselle taianomaisuudelle. Ja juuri se taitaakin olla maailmankaikkeuden ainoa tie sinne.

Sisäinen taianomaisuus toi minut rauhan ja luottamuksen äärelle. Nämä tunteet näyttelevätkin nykyään pääosaa arjessani. Linjauduin voimakkaasti omien todellisten arvojeni mukaiseen elämään ja niitä vastoin eläminen tuntuu nykyään jopa mahdottomalta. Löysin itsestäni sisäisen hiljaisen ja pyhän paikan, jossa kaikki on hyvin riippumatta siitä, mitä ulkomaailmassa tapahtuu. Yhteyteni suurempaan, universumiin tai miksi sitä ikinä haluaakaan kutsua, syventyi ja sen myötä tästä yhteydestä tuli iso osa päivittäistä elämääni. Kiitollisuuden ja onnen taianomaiset tunteet täyttävät nyt sydämeni päivittäin.

Näin vuoden 2021 lopulla voin todeta, että todellinen taianomaisuus asutti sisimpäni tänä vuonna. Lisäksi koin mitä sanonta ”muutoksen tulee tapahtua ensin sisälläsi, jotta se voi tapahtua ulkoisessa elämässäsi” tarkoittaa. Taianomaisuuden tuli tapahtua ensin minun sisäisessä maailmassani, jotta sen oli mahdollista vapautua ulkoiseen todellisuuteeni eli arkeeni. Arkeeni, josta tuli intohimoista, vapaata ja luovaa muun muassa yrittäjyyteni ansiosta. Minun vuoteni 2021 oli todellakin taianomainen. Viljelin tätä sanaa päivittäin elämässäni. Aamuisin sanoin itselleni: tästä päivästä tulee taianomainen.

Tällä viikolla vaihtuu uusi vuosi ja niin myös vuoden sana. Mikä tulee olemaan vuoden 2022 sanani? Mielessäni on pari vaihtoehtoa, enkä ole vielä lyönyt sitä lukkoon. Aion kuitenkin valita sanani todella tarkasti, sillä tämä vuosi näytti mikä voima vuoden sanalla parhaimmillaan on!

Andrean seikkailun vuosi 2021

2021.. olit aikamoinen vuosi. Melkoinen seikkailu, ettenkö sanoisi! Tammikuun ensimmäisinä päivinä kirjoitin: "Haluan, että vuosi 2021 pitää sisällään samoja tunteita, mitä seikkailuihin liittyy. Jännitystä, vapautta, läsnäoloa ja intoa. Haasteita, oppimista sekä omien rajojen kokeilua. Seikkailuissa on aina elämännälkää ja se on tunne, jota en halua kadottaa päiväksikään."

Nuo tunteet ovat todellakin olleet läsnä vuoden jokaisessa päivässäni. Olen keskittynyt niihin tietoisesti päivittäin ja tehnyt asioita, joiden tiedän boostaavan niitä. Olen seikkaillut määrätietoisena ja kunnianhimoisena eteenpäin joka päivä.

Koen, että vuoden suurin seikkailu oli seikkailu itseeni, omaan voimaani sekä potentiaaliini. Kuten Emilia, jätin päivätyöni ja heittäydyin intohimoisena yrittäjyyden tuomaan, täysin uudenlaiseen seikkailuun. Tämä ei kuitenkaan ollut ainoa asia, minkä päätin jättää taakseni, vaan myös tähänastisen elämäni pisin parisuhde tuli päätökseen. Nämä kaksi suurta elämänmuutosta tapahtuivat vuoden 2021 kesällä ja niiden myötä koko arkeni sekä rutiinini menivät täysin uusiksi. "Apua" tuumasin aluksi.. kunnes oivalsin: "tästähän se pyytämäni seikkailu nyt todella alkaa." Ja kun seikkaillaan, ei todellakaan katsota taaksepäin, vaan mennään täysillä kohti uutta!

Nämä suuret elämänmuutokset puskivat minua tekemään myös elämäntapamuutoksen. Haastoin itseni, ajatukseni ja uskomukseni. Tutkin itseäni ja ennen kaikkea tutustuin tähän uuteen itseeni. Loin uudet rutiinit, uuden arjen, uuden elämän. Yhtenä aamuna heräsin ja tuumasin: kuka tämä hemmetinmoinen seikkailijatar oikein on?! Sehän tekee kaikkea, mistä mä oon uskaltanut vaan haaveilla. Se syöksyy elämänjanoisena kohti uutta ja uskaltaa tavoitella mahdottomia. Tämä nainen on vapaa seikkailija ja hän elää jännittävää, intohimoista elämää, sydän auki ja läsnäolevana joka ikinen päivä. Hitto, tämä nainenhan olen minä!

Olen kokenut tänä vuonna suurempaa kasvua ja kehitystä kuin koskaan ennen. Olen löytänyt oman sisäisen, roihuavan voimani. Olen tuntenut suurempaa yhteyttä niin itseeni kuin ihmissuhteissanikin, sillä minulle mieletön, syvä keskustelu on myös mitä suurin, antoisa seikkailu. Olen tehnyt konkreettisia asioita, joista olen aikaisemmin vain unelmoinut, hitsi, kirjoitin oman kirjan!

Rohkeat seikkailee ja olen ylpeä itsestäni, että uskalsin tänä vuonna olla rohkeampi, kuin koskaan ennen. Tämä rohkeuteni on avannut minulle täysin uudenlaisia ovia ja mahdollisuuksia, mitä en vuosi sitten osannut edes kuvitellakkaan. Haluankin täydestä sydämestäni kannustaa sinua olemaan aito, rohkea itsesi ja tuntemaan täyden potentiaalisi! Seikkaile sekä säkenöi ja saavutat hemmetinmoisia asioita!!!

Taianomainen seikkailu 2021

Vielä tasan vuosi sitten meillä ei ollut harmainta aavistusta siitä, että tulisimme nyt toimimaan yhdessä yrittäjinä. Tammikuussa Emea Coaching sai ideansa. Mitenkö? No siten, että päätimme yhdistää vuoden sanamme: taianomainen + seikkailu. Pohdimme, mikä voisikaan olla taianomaisempi seikkailu, kuin yhteinen yritys intohimojemme parissa! Niimpä!

Sanan avulla pystyt siis todellakin manifestoimaan tulevan vuotesi. Valitsemasi sana on tiivistetyssä muodossa koko sinun 2022 vuotesi teema. Vuoden sanalla on helppo muistuttaa itseään päivittäin siitä, mitä haluat vuodeltasi ja mitä kohti kuljet ja suuntaat. Sanasi pitää sisällään kaiken, mitä vuodelta 2022 toivot.

Ole siis hereillä, kun valitset vuoden sanasi! Näe kaikki se, mitä sinun vuoden 2022 sana vetää puoleensa ulkoisesta maailmasta. Näe myös se, mitä tämä sana tarkoittaa sinun sisäisessä maailmassasi. Tiedät, että vuoden sana on juuri se oikea silloin, se kun resonoi niin sinun ulkoisen kuin sisäisen maailmasi toiveidesi ja tavoitteidesi kanssa. Ennen kuin valitset vuoden sanasi, suosittelemme sinua tekemään "Minun vuoteni 2021/2022" e-kirjan. Silloin sinun on huomattavasti helpompi valita vuoden sana, sillä tiedät millaisen vuoden haluat itsellesi luoda.

Lataa veloitukseton e-kirja painamalla tästä!

Upeaa uutta vuotta!

Rakkaudella Emilia ja Andrea