Kumpi vai Kampi -kysymyskortit

Varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus


KUMPI VAI KAMPI -kysymyskortit


Kumpi vai kampi -kysymyskorttien avulla syvennät ihmissuhteitasi täysin uudelle tasolle! Ei ole väliä pelaatko tuntemattomien ihmisten, parhaiden ystäviesi tai sielunkumppanisi kanssa - nämä kortit herättävät taatusti keskustelua ja tuovat esiin uusia puolia niin itsestäsi kuin kanssapelaajistakin.


Nämä kortit herättävät mielenkiintoisia ja uudenlaisia keskustelunaiheita, tuoden mukaan samalla pirskahtelevaa iloa ja hauskuutta! Valmiiksiluotujen, hyvien syvien kysymysten avulla löydät uusia tapoja keskustella ja laajennat niin omaa ajatusmaailmaasi kuin ihmissuhteitasi.


KENELLE

Pariskunnalle - niin kotisohvalle piristykseksi kuin häämatkalle yhteiseksi tekemiseksi!

Ystäväporukalle - niin uusiin keskusteluihin kuin hupaisaan illanviettoon juomapeliksi!

Itsellesi - niin tylsän päivän piritykseksi kuin itsetuntemuksen syventämiseen!


Vain luovuutenne on rajana tätä peliä pelatessa! Esimerkiksi..


Tapa 1

Pelatessanne kahdestaan, nostakaa vuoronperään pakasta kortti, valitkaa kumpikin vastauksenne ja perustelkaa valintanne toisillenne.


Tapa 2

Pelatessanne useamman henkilön porukalla asettukaa jonoon. Yksi pelaaja lukee kortin kysymyksen ääneen ja laskee kolmeen, jolloin jokainen pelaaja astuu joko vasemmalle valiten vaihtoehdon 1 tai oikealle valiten vaihtoehdon 2.


Tapa 3

Pelatessanne useamman henkilön porukalla, nostakaa pakasta vuorotellen yksi kortti. Kortin nostaja lukee kysymyksen ääneen ja haastaa valitsemansa pelaajan vastaamaan siihen sekä perustelemaan vastauksensa.


Painettu ekologisesti Suomessa kotimaisilla materiaaleilla. Tilatessasi yhdet kortit toimitetaan ne sinulle suoraan kotiosoitteeseesi.


Pelaajamäärä: 2 - 20 henkilöä

Kysymyskorttien määrä: 125 kpl

Väri: vaaleansininen

Pakkauksen korkeus: 16 cm

Pakkauksen leveys: 11 cm


Klikkaa kumpi kampit koriin ja valmistaudu häkeltymään sekä varautumaan yllätyksiin!