Oman Elämäni Kingi -työkirja

Varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus


OMAN ELÄMÄNI KINGI -työkirja


Oman Elämäni Kingi -työkirja on konkreettinen väline muutoksen toteuttamiseen ja tavoitteen saavuttamiseen. Kingi-kirjoitustapa perustuu coachingiin ja siinä käytettävään ratkaisukeskeiseen, tuloksiin tähtäävään menetelmään. Johda itsesi elämään, jota olet aina halunnut!


HYÖDYT

Tunnet kiitollisuutta joka aamu

Tiedät mitä elämältäsi haluat ja mikä sinulle on tärkeää

Pysyt kirkkaassa fokuksessa päivittäin

Otat konkreettisia askeleita kohti tavoitettasi

Itsetuntemuksesi kasvaa ja kehittyy


KENELLE

Sinulle, joka haluat saavuttaa tavoitteesi

Sinulle, joka tahdot tutustua itseesi ja kehittyä parhaaksi versioksi itsestäsi

Sinulle, joka haluat tuntea yhä enemmän myönteisiä tunteita arjessasi

Sinulle, joka kaipaat selkeää työkalua muutoksen toteuttamiseen


SISÄLTÖ

Pysähdyt tämänhetkisen elämäntilanteesi äärelle

Opit unelmoimaan ja luot unelmastasi tavoitteen

Alat konkreettisesti toimimaan kohti tavoitettasi

Luot energisoivat arkirutiinit tavoitteesi tueksi

Opit arvostamaan ja rakastamaan itseäsi

Tunnistat pelkosi ja toimit niistä huolimatta

166 sivua, jotka johdattavat sinua motivoituneena kohti tavoitettasi!


Painettu ekologisesti Suomessa kotimaiselle paperille. Tilatessasi yhden tai kaksi kappaletta Oman Elämäni Kingi -työkirjaa, toimitetaan kirja sinulle suoraan kotiovellesi.


Väri: vaalea harmaanbeige, puolikova kansi

Korkeus: 21 cm

Leveys: 15 cm


Klikkaa Kingi koriin ja aloita loistelias matkasi muutokseen!!!


PALAUTTEET


"Viimeiset 69-päivää ovat muuttaneet elämääni, mieltäni ja tietoisuuttani enemmän, kuin olisin koskaan voinut kuvitella. Tähän yhtenä suurena vaikuttavana tekijänä on ollut Kingi. Aloitin Oman Elämäni Kingin kirjoittamisen, kun kärsin jonkinasteisesta työuupumuksesta. Olin hukassa ja vaikka tiesin mitä haluan elämässäni muuttaa, en osannut ottaa oikeita steppejä. Kingin myötä olen ottanut konkreettisia askeleita kohti tavoitettani ja olen saanut selville mitä haluan tavoitella ja mistä unelmoin. Olen tehnyt päivittäin tekoja, jotka ovat vieneet minua kohti unelmaani. Kingi on selkeyttänyt ajatuksiani ja olen löytänyt tavoitteeni punaisen langan. Vaikka tavoitteeni ei ole vielä täysin toteutunut, tiedän vahvasti mitä kohti kuljen ja minkä steppien avulla tavoitteeni toteutuu. Olen saanut elämääni suurta luottamusta ja rauhaa. Luotan ja tiedän, että tavoitteeni toteutuu pian - kiitos siitä Kingi kirjan."

- Julia


"Tämä kirja on todellinen ihmeiden tekijä. Joskus ihminen on viittä vaille valmis hyppäämään seuraavaan vaiheeseen; olen lopettanut päihteiden käytön seinään, kasvanut äitinä ja ihmisenä uskomattomalla tavalla, olen löytänyt sisäisen rauhan ja paljon muuta. Voi olla, että tiesitte oman luomuksenne positiivisista vaikutuksista, mutta täällä päässä kirjan täyttäneenä sen todella kokee. Kiitos, teette merkityksellistä työtä."

- Siri


"Oman Elämäni Kingi -työkirjan ansiosta pääsin elämässäni huimasti eteenpäin! Kirja antoi juuri oikeat kysymykset, mihin pohtia vastaukset, joiden avulla selätin eron jälkeisen ahdistuksen sekä jätin työn, joka otti enemmän kuin antoi. Nyt olen avarakatseisempi kuin koskaan ja kiitollinen jokapäiväisistä, pienistäkin asioista. Minulla on uusi ihana työ, monta uutta unelmaa ja ennen kaikkea olen todella onnellinen. Iso kiitos teille, ootte mielettömiä!"

- Johanna